Zoeken naar kado of cadeau

kado of cadeau
kado / cadeau Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Een woord als aksie wordt niet meer gebruikt, maar kado heeft wat ons betreft zijn bestaansrecht als informele variant ruimschoots bewezen. Voor de volledigheid: de verkleinvorm en het meervoud van cadeau zijn cadeautje en cadeaus niet cadeaux of cadeaus, en die van kado zijn kadootje en kados.
De correcte spelling van cadeau, cadeautje en cadeaus Correct Nederlands.
Delen via Twitter. Schrijf je cadeau of kado? De officiële spelling is cadeau. Je vindt het woord dan ook alleen in deze vorm terug in Het Groene Boekje. Als je het belangrijk vindt dat je tekst is geschreven in correct Nederlands, dan verdient cadeau dus de voorkeur boven kado.
Buro / bureau, nivo / niveau, kado / cadeau.
Buro / bureau, nivo / niveau, kado / cadeau. Mogen in het Nederlands ingeburgerde woorden die ontleend zijn aan het Frans en eindigen op eau, zoals bureau, niveau en cadeau, worden gespeld met o? Bij deze woorden is in de officiële spelling alleen de oorspronkelijke Franse spelling met eau toegestaan.
Hoe schrijf je: Kado / Cadeau / Cado / Kadeau?
In de officiele Nederlandse spelling zijn deze foutief geschreven als ze worden geschreven met een O Kado of Buro alleen EAU is goed. In het overzicht hieronder zie je de juiste schrijfwijze van Cadeau en fouten die veelal gemaakt worden bij het schrijven van Cadeau.
Cadeau voor schoonmoeder Kadogalerie.nl.
Je kunt het cadeau laten bezorgen bij jou thuis of bij een ophaalpunt in de buurt. Tip: combineer je aankopen, vanaf 60 euro betaal je geen verzendkosten meer. Andere bezoekers bekeken ook.: Gadgets voor in huis. Laptop kussen kopen. Gratis Verzenden vanaf 3000., 295, Verzendkosten bij aankoop tot 3000., Levertijd 1 tot 2 werkdagen. Eerst zien, dan afrekenen. Gratis kado bij elke bestelling!
Grappige cadeaus nodig? Grappige cadeaus koop je hier!
Jij kent de gelukkige het beste, dus jij weet hopelijk wel wat hem of haar aan het lachen kan brengen. En moest je op deze pagina niet dat ene perfecte grappige cadeau gevonden hebben, raden we je aan om ook even een kijkje te nemen bij onze andere cadeau ideeën.
Cadeau artikelen Mets Jachthuis.
Voor uzelf of leuk om kado te geven aan iedereen die van de natuur, flora en fauna en het buitenleven houdt. kado cadeau sinterklaas kerst tip idee sinterklaaskado sinterklaastip sint zwarte pieten kersttip kerstkado kerstcadeau kind kinderen leuk kado. artikelen per pagina.
Cadeau voor Man Dé TOP 10.
De mannen voor wie het echte leven bestaat uit lekker eten, relaxen en gezelligheid met vrienden. Deze mannen kun je altijd blij maken met een Bourgondisch" cadeau. Zo kun je bijvoorbeeld een workshop sigaren maken of een wijnproeverij cadeau geven.
Abraham cadeau Verras aanstaande Abraham met een cadeau.
Wij bieden een groot en divers assortiment aan, zodat er altijd een geschikt Abraham cadeau te vinden is. In de webwinkel vind je gadgets en cadeaus van bekende merken zoals Balvi of Kikkerland. Ben je opzoek naar een stoer Abraham kado?

Contacteer ons