Meer resultaten voor cadeau of kado

cadeau of kado
kado / cadeau Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Een woord als aksie wordt niet meer gebruikt, maar kado heeft wat ons betreft zijn bestaansrecht als informele variant ruimschoots bewezen. Voor de volledigheid: de verkleinvorm en het meervoud van cadeau zijn cadeautje en cadeaus niet cadeaux of cadeaus, en die van kado zijn kadootje en kados.
Een uniek kado koop je bij de gadget specialist MegaGadgets.nl.
Bedenk maar een categorie of gelegenheid waarvoor jij een cadeautje wilt kopen en wij hebben het. In elke categorie zal je leuke en grappige gadgets vinden, maar in deze Uniek Cadeau sectie vind je alleen de vetste, origineelste en uniekste cadeaus! Nooit meer lang op zoek naar unieke cadeaus! Wij snappen dat je in deze drukke periode geen tijd hebt om urenlang te gaan shoppen om een leuke gift te vinden. Daar hebben wij gelukkig een mooie oplossing voor gevonden, de Gift Finder! Met onze Gift Finder krijg je altijd het meest leuke, unieke kado thuisgestuurd voor ieder denkbare feestelijke gelegenheid.
Kado idee nodig? Unieke en verrassende cadeau tips MegaGadgets.
Cadeautips voor iedereen. Of je nou een cadeau voor hem zoekt of een cadeau voor haar, de beste kadotips vind je hier! We hebben een kado idee voor elke leeftijd of persoonlijkheid. Heb je iets minder te besteden, wees niet getreurd.
Cadeau kopen? Cadeaus van Cadeau.nl pakken altijd goed uit!
Daarnaast hebben we ook mooie woonaccessoires, zoals een dinosaurus bloempot of vazen met een unieke vorm. Cadeau ideeën voor speciale gelegenheden. Er zijn natuulijk allerlei gelegenheden om een kado te geven, want iedereen krijgt cadeaus voor zijn verjaardag en met Sinterklaas en kerst.
Cadeaus Het leukste cadeau vind je bij Megagadgets.
We hebben voor iedereen het perfecte cadeau. We gaan samen met jou op zoek om je te helpen met het perfecte gift. Je wilt uiteindelijk iets origineels vinden. Met meer dan 324 categorieën zit er zeker iets bij om je dierbaren mee te verrassen. Voor elke gelegenheid is er iets te vinden, zoals een kado voor Vaderdag, Moederdag of een valentijnscadeau.
De correcte spelling van cadeau, cadeautje en cadeaus Correct Nederlands.
Delen via Twitter. Schrijf je cadeau of kado? De officiële spelling is cadeau. Je vindt het woord dan ook alleen in deze vorm terug in Het Groene Boekje. Als je het belangrijk vindt dat je tekst is geschreven in correct Nederlands, dan verdient cadeau dus de voorkeur boven kado.
Kado / cadeau Taaluilen.
Volgens het Groene Boekje is alleen cadeau juist. Wel wordt het woord in de praktijk vaak met een k en een o geschreven: kado. Dit typt of schrijft natuurlijk een stuk sneller, maar toch is het fout. Waar komt de spelling kado dan vandaan?
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: kado. cad eau het; o; meervoud: cadeaus; verkleinwoord: cadeautje 1 geschenk: iets cadeau geven als geschenk. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
cadeau / kado taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Stel uw taalvraag. Tips voor klare taal. cadeau / kado. De correcte spelling is cadeau. Buro / bureau, nivo / niveau, kado / cadeau. Hebt u een taalvraag? 078 15 20 25. vraag woord van de week. wekelijks in uw mailbox.

Contacteer ons